Magunkról

Medistance az egyre inkább korosodó társadalom tagjait hozzásegíti ahhoz, hogy preventív életmód tanácsokkal, szükség esetén optimális orvosi terápiával gondozásban részesüljenek. A fit és egészséges életmódot bemutatásával és az ehhez kapcsolódó megoldásokkal támogatja a fiatal generációt és a társadalom tagjait az egészségügyileg veszélyeztetettek és a valóban ápolásra szorulók mellett. Medistance márkánál kiemelt szerepet kap a legújabb technológiákkal együtt felnövő új generáció edukációja, hiszen a digitális eszközök veleszületett használata mellett legalább olyan fontos szerepet kell kapnia a tudatos felelősségvállalásnak. Medistance ehhez a folyamatos egészséggondozással, mint új kategóriával járul hozzá. Azt szeretnénk, hogy egészségi állapotunk jelzései, adatai a közösség minden, számunkra fontos szereplője részére egyszerűen, folyamatosan és teljes biztonságban elérhetőek legyenek.

Megteremtjük a folyamatos egészséggondozás új, valós kategóriáját a társadalom tagjai részére klinikailag validált adatokon alapuló személyre szabott egészségmegőrző, gondozási és terápiakövető rendszer létrehozásával, megbízható, folyamatos elérhetővé tételével. Medistance márka ezzel az orvosszakma felé egy szakszerűen, praxisközösségben, telemedicinálisan, a családtagokkal csapatmunkában, egyéni célértékekkel kivitelezhető egészségügyi ellátás megszervezését jelenti. Mindez technológiai szempontból egy mobil, online, valós időben, telemetriával mért egészségügyi adattovábbítás és az adatelemzést, riasztást, gondozási lépéseket vezérlő, optimalizáló, állandóan felügyelt infrastruktúra együttesében történik. Ez össztársadalmi szinten, valamint az egészségügyre vonatkozó költség- és folyamatok szintjén kontrollált, felelős, előre tekintő, átgondolt optimalizálást jelent.

Látogasson el szaküzletünkbe

1037 Budapest, Kunigunda útja 60.

Lépjen kapcsolatba velünk

„A mi tevékenységünk alapvetően a humán erőforrásra fókuszál, tehát az ezzel kapcsolatos fenntarthatóság a mi projektjeinknek a célja. Az egészséggondozással kapcsolatos attitűdöt olyan irányba változtassuk meg az egyénnél és a közösségnél, vagy akár társadalmi szinten is, hogy ténylegesen tudatosan törődjünk és gondoskodjunk az egészségünkről. Ez nem egyszerű. Huszonöt éve Magyarországon azzal küzdünk, hogy arról kell meggyőzni a szakmát és az egyént is, hogy az egészség egy érték, ami magától nem újul meg folyamatosan, hanem erről gondoskodni kell. Ez a változás rendkívül sok dimenzióban kíván meg gondos tudásátadást.”

Mezei Rudolf, ügyvezető igazgató, Promecom Kft.

Sajtó

Felhasználói vélemények

"A Medistance szolgáltatással folyamatos kontroll alatt van az egészségem. Ellenőrizni tudom az állapotom, eredményeim lementhetem, ez megnyugtat. Maga a szolgáltatás kifogástalanul működik, megbízható."

Balázs L.

"Sajnos túlsúllyal és magas vérnyomással küzdök. A Medistance segítségével rögzítem a mérési adatokat, így az állapotjavulásomat követni tudom. Amióta használom a szolgáltatást, tudatosabb életet élek minden nap."

Csatári L.

"A Medistance nagyobb biztonságot, megbízhatóságot és hatékonyságot hozott a praxisomba. A rendszer rutinok alapján most már tervezni tudom a tevékenységeimet és a erőforrásaimat, ami korábban nem volt lehetséges."

Dr. Ambrus A.

"Távolból kezelhetjük a gondozást és akár az idős betegeink napi kritikus egészségi állapotértékeit, valamint kapcsolatba tudunk lépni a legilletékesebb személyekkel, szakemberekkel és rokonokkal, hogy ezeket az információkat megosszuk."

Kereszthegyi A.

Töltse le az alkalmazást

és próbálja ki a teljes funkcionalitást 30 napig ingyenesen


Az alkalmazás iPhone 6S vagy annál újabb, illetve iOS 13-as verziókon működik.