Medistance Connect mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy saját vagy családtagjai egészséggondozását irányítani tudja a valós idejű, hiteles egészségi adatok, életjelek alapján.

Szinkronizálja egészségi adatait okostelefonjára

Szinkronizálja egészségügyi adatait okos készülékeivel

Biztosítson hozzáférést egészségi adataihoz Apple Healthben

Szinkronizálja adatait pl.: OMRON Connect vagy Vitadock+-ról az Apple health-re

Töltse le a Medistance Connect app-ot

Regisztráljon, ossza meg adatait az Apple Egészség app-on keresztül

Minden adat egy helyen

Élvezze mostantól saját és családtagjai egészség kockázatának folyamatos nyomon követését a betegségek megelőzését legkorszerűbb interaktív távgondozási szolgáltatásunkkal

Széleskörű integráció

Töltse le az alkalmazást

és próbálja ki a teljes funkcionalitást 30 napig ingyenesen


Az alkalmazás iPhone 6S vagy annál újabb, illetve iOS 13-as verziókon működik.

Felhasználói vélemények

"A Medistance szolgáltatással folyamatos kontroll alatt van az egészségem. Ellenőrizni tudom az állapotom, eredményeim lementhetem, ez megnyugtat. Maga a szolgáltatás kifogástalanul működik, megbízható."

Balázs L.

"Sajnos túlsúllyal és magas vérnyomással küzdök. A Medistance segítségével rögzítem a mérési adatokat, így az állapotjavulásomat követni tudom. Amióta használom a szolgáltatást, tudatosabb életet élek minden nap."

Csatári L.

"A Medistance nagyobb biztonságot, megbízhatóságot és hatékonyságot hozott a praxisomba. A rendszer rutinok alapján most már tervezni tudom a tevékenységeimet és a erőforrásaimat, ami korábban nem volt lehetséges."

Dr. Ambrus A.

"Távolból kezelhetjük a gondozást és akár az idős betegeink napi kritikus egészségi állapotértékeit, valamint kapcsolatba tudunk lépni a legilletékesebb személyekkel, szakemberekkel és rokonokkal, hogy ezeket az információkat megosszuk."

Kereszthegyi A.